Nieuwe website nodig?

Maak gebruik van ons voordelige all-inclusive website aanbod!

Complete website

€ 350
 • Landingspagina
 • Contactpagina
 • Keuze uit 10+ verschillende designs
 • Inclusief 1 jaar webhosting
 • SEO optimalisatie
 • Extra aanpassingen

Uitgebreide website

€ 550
 • Landingspagina
 • 3 pagina's naar keuze
 • Keuze uit 10+ verschillende designs
 • Inclusief 1 jaar webhosting
 • SEO optimalisatie
 • Inclusief 1 uur optimalisatie

Webshop

€ 999
 • Geoptimaliseerde landingspagina
 • Alle wettelijke pagina's + onbeperkt aantal producten
 • Keuze uit 10+ verschillende designs
 • Inclusief 1 jaar webhosting
 • SEO optimalisatie op max. 5 pagina's
 • Inclusief 2 uur persoonlijke optimalisatie

Landingspagina

De landingspagina is het hart van je website. Hier komt de klant meestal als eerste binnen. Je kan bij ons kiezen uit 10 verschillende moderne designs.

Extra pagina's

Soms heb je aan alleen een landingspagina niet genoeg. Heb je bijvoorbeeld meerdere diensten of vestigingen? Dan kunnen extra pagina's handig zijn.

10+ verschillende designs

Met ons unieke systeem heb je keuze uit 10+ verschillende basis designs. Er is voor ieder bedrijf een mooi design te vinden, en wij personaliseren je website met de mooiste afbeeldingen.

Hosting

Over hosting hoef je je geen zorgen te maken, het eerste jaar nemen wij de kosten voor onze rekening! Vanaf het tweede jaar betaal je 50,- per jaar. Hiervoor krijg je webhosting, een domeinnaam en een mailbox.

SEO optimalisatie

SEO optimalisatie is in het huidige tijdperk erg belangrijk. Als je gebruik maakt van deze dienst optimaliseren wij je teksten, zodat zoekmachines ze makkelijker kunnen vinden.

Persoonlijke optimalisatie

Standaard zit bij een uitgebreide website en webshop optimalisatie inbegrepen. Dit is tijd die we besteden om de website helemaal naar wens te maken. Zo kunnen we bijvoorbeeld elementen verplaatsen, aanpassen of toevoegen.

Kies uit een van deze designs:

IJssalon - Perfect voor (afhaal) restaurants of bijvoorbeeld een ijssalon

Kapper - Perfect voor een kapper of barber. Show je mooiste creaties en inspireer klanten!

Portfolio - Perfect voor kunstenaars en creatieve professionals.

Zen design - perfect als je een cursus of training aanbied.

DJ - Perfect voor artiesten zoals DJ's. Show je portfolio en laat fans meer over jezelf weten.

Wat doen wij voor u?

Dit doen wij:

Domeinnaam & server gereed maken

Wij registreren of verhuizen de domeinnaam die gebruik gaat worden voor de website, en maken de server gereed voor uw website.

Dit verwachten we van u:

Design uitkiezen

Kies een design voor uw website en geef dit design aan ons door. Zie al onze verschillende designs onderaan deze pagina.

Website ontwerpen

Wij voegen de teksten toe aan de website aan de hand van het uitgekozen design. We vullen de website ook met toepasselijke afbeeldingen van hoge kwaliteit. Dit zit inbegrepen in de prijs.

Teksten schrijven

U weet alles van uw bedrijf! Daarom willen we graag dat u zelf de teksten schrijft die op de website moeten komen. Algemene teksten, zoals voor bij een contactformulier, kunnen wij uiteraard wel zelf schrijven.

SEO optimalisatie

Als u de teksten heeft aangeleverd optimaliseren wij deze voor zoekmachines. Zo zorgen we er voor dat de website beter wordt gevonden. De tekst wordt gedeeltelijk herschreven, maar de betekenis blijft uiteraard hetzelfde. (Niet inbegrepen bij het basis pakket)

Feedback

Als u de teksten heeft aangeleverd maken wij de website. Als we de website klaar hebben vragen we om uw feedback, we kunnen dan bijvoorbeeld teksten verplaatsen of aanpassingen doen aan het design. (Niet inbegrepen bij het basis pakket)

Klaar!

We leveren uw website op en geven een korte uitleg over hoe u zelf wijzigingen kan aanbrengen op de website. Veel plezier met uw nieuwe website!

Onderhoud

Zodra wij de website hebben opgeleverd kan u zelf kleine wijzigingen aanbrengen. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van openingstijden tijdens de feestdagen. Wij kunnen ook wijzigingen voor u aanbrengen, de kosten zijn afhankelijk van de soort wijziging.

Contact

Neem contact op

Wil jij een nieuwe website? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Please check the captcha to verify you are not a robot.

Meer informatie? Bel ons!

Op werkdagen kan je ons bellen op ons telefoonnummer 0345 234 000. Geef aan dat je belt voor een nieuwe website, dan wordt je doorverbonden met de juiste persoon.

Op werkdagen bereikbaar tussen 10:00 en 17:00

0345-234000