Op zoek naar een marketplace specialist?

Ben jij als bedrijf op zoek naar een Marketplace specialist? Wij bieden je een on demand marketplace specialist voor een vast bedrag per maand.

Kennis van echte specialisten

Goedkoper dan een full-time medewerker

Maandelijkse evaluatie

Waarom een on demand Marketplace Specialist?

Tegenwoordig is het voor ieder bedrijf lastig om aan gespecialiseerde werknemers te komen. Wij bieden je een alternatief. Als Marketplace Agency nemen wij de taken van een marketplace specialist over. Wij zorgen voor het oplossen van incidenten met marketplaces, het onderhandelen van contracten, en het optimaliseren van alle processen. En dat voor een lager bedrag per maand dan een vaste medewerker!

Kennis van:

✔ Automatisering en integratie

✔ Optimalisatie van content

✔ Actuele wetgeving

✔ Sponsored products

✔ Eisen per marketplace

✔ Mirakl systemen

✔ BTW compliance

✔ Logistieke processen

 

Voordelen

Goedkoper dan een medewerker

In plaats van een Fulltime medewerker aan te nemen voor het beheren van marketplaces helpen wij je verder voor een vast bedrag per maand. Dat kan al vanaf €1500,- per maand.

Echt gespecialiseerd

Onze specialisten werken al meer dan 7 jaar met en voor marketplaces. Hierdoor hebben we unieke kennis van de markt. In tegenstelling tot generieke marketing bureaus zijn wij 100% van onze tijd bezig met marketplaces.

Altijd beschikbaar

Op werkdagen zijn we beschikbaar voor het oplossen van incidenten, zo voorkom je dat de marketplace verkopen stil komen te staan.

Wil je meer informatie? We nemen graag de tijd om persoonlijk de voordelen toe te lichten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.