Voorraad over?

Bij Wappsolutions geven we je advies over de beste E-Commerce strategie. Maar niet voor ieder bedrijf is zelf aan consumenten verkopen de beste optie. Daarom bieden we ook de optie om je voorraad aan ons te verkopen.

Wij regelen de logistiek

Wij regelen de klantenservice

Wij regelen de adminstratie

PMT_M114_03

Waarom verkopen aan Wappsolutions?

Wij helpen dagelijks merkeigenaren, distributeurs en resellers van hun voorraad af. Loopt een product niet goed meer, of wil je ruimte maken voor een nieuwe collectie? Wij kopen de resterende voorraad graag van je over. Door producten selectief aan te bieden in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Spanje en/of Italië kunnen we prijsrust bewaren in de thuismarkt.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Merkeigenaar

Ben jij een merkeigenaar en lanceer je regelmatig nieuwe series? Dan kunnen wij de oude series of modellen overnemen. Wij verkopen de producten voor de marktprijs, zo behoud je merk zijn waarde.

Distributeur

Ben jij distributeur of importeur van A-merk producten? Ook dan helpen we je graag van overtollige voorraad af! Wij analyseren de vraag en nemen de volledige voorraad over.

Reseller

Ben jij een (offline) reseller en ligt voorraad te lang? Ook dan kunnen we de restvoorraad van je overnemen. Zo bespaar je op voorraadkosten en verbeter je de liquiditeit van je bedrijf.

Welke producten kopen we over?

Alleen merkproducten

Wij kopen alleen producten van geregistreerde (A & B) merken. Producten met een lage merkbekendheid, of zonder merk kunnen we helaas niet overnemen.

Geschikt voor de EU

Wij kopen alleen producten die geschikt zijn voor gebruik en verkoop in de Europese Unie. Producten van buiten de Europese Unie worden niet geïmporteerd.

Consumenten producten

Wij kopen alleen producten die geschikt zijn voor consumenten. We kopen voornamelijk producten in de categorieën: Elektronica, Huis & Tuin, Keuken apparatuur, Seizoensproducten, Funcooking, Outdoor,
Verzorging (geen cosmetica)

Het is altijd aan Wappsolutions.net om te bepalen of een product wel of niet wordt ingekocht. Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.